Aktualności w księgarni

SOBOTA  :    NIECZYNNA

NIEDZIELA  : 08:00 -14:00

TEL. 22 834-24-50

W DNIU 20.08.2020 ( CZWARTEK) Z POWODU WSTRZYMANIA DOSTAWY PRĄDU KSIĘGARNIA BĘDZIE CZYNNA OD GODZINY 12:00  !!!

Bóg nie potrzebuje naszej modlitwy. A jednak z jakiegoś powodu bardzo o nią zabiega. „Pragnie jej z całego serca i całym sobą, bo nas kocha. Czyste szaleństwo z Jego strony” - pisze Autor. To nam potrzebna jest modlitwa. A do czego? Co sprawia w nas modlitwa? Ks. Michał Lubowicki z ogromną prostotą, humorem i autentyzmem opowiada o tym, czym jest modlitwa i udział w Eucharystii. Ogromną zaletą tej książki jest to, że pisze w oparciu o własne doświadczenie – wzlotów i upadków na drodze spotkania z Bogiem.

GODZINY OTWARCIA

KSIĘGARNI W OKRESIE WAKACYJNYM

PON-PT:        11:00-18:00

NIEDZIELA:    08:00-14:00

TEL.22 834-24-50

Opowiedziana w filmowy sposób historia byłego skazańca, który trafił na 12 lat za kraty, przeszedł ogromną przemianę i wydostając się z więzienia, dzięki pomocy Przyjaciela, dokonał niemożliwego.

Wyjątkowym darem dla Jana Pawła II na 100. rocznicę urodzin jest otwarcie procesów beatyfikacyjnych i kanonizacyjnych jego rodziców. Od ogłoszenia tej radosnej informacji rozpoczyna się jubileuszowe wydawnictwo autorstwa Tadeusza Szymy, pt. „Jan Paweł II – odwaga świętości”.

"...publikacja ,która ma nas przygotować na dar beatyfikacji Sługi Bożego Kardynała Stefana Wyszyńskiego, z wierszami poety, publicysty i reżysera-Tadeusza Szymy...."

ABP.Wacław Depo

JUBILEUSZOWY

200 NUMER

NASZEGO KRĘGU

NASZ KRĄG

MOŻNA NABYĆ W KSIĘGARNI I W KOŚCIELE NA STOLIKACH.

W CZASIE PANDEMII

KSIĘGARNIA JEST CZYNNA W GODZINACH:

PON - PT :    11:00 - 18:00

SOBOTA  :    NIECZYNNA